İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar
İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar

Gözünüzden kaçan ya da uygun zamanı bulup bir türlü izleyemediğiniz dizileri sizler için derledik. Lütfen atıştırmalıklarınızı hazırlamayı unutmayın! İşte izlemeye doyamayacağınız yayınlar.

Detroiters (2017-2018)

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Detroiters (2017)
İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Detroiters (2017)

İki sezon yayınlanan bu Amerikan sitcomu, aslında son yılların en eğlenceli işlerindendi ama nedense beklenen ilgiyi görmedi ve üçüncü sezon onayını alamadı. Yine de Sam Richardson ve Tim Robinson’ın başrollerini paylaştığı, Zach Kanin ve Joe Kelly tarafından yaratılan Detroiters iki sezonluk macerasıyla bile anılmaya değer bir dizi olmayı başardı.

Sam Richardson ile Tim Robinson’ın Zach Kanin ve Joe Kelly’yle beraber yaratıcısı oldukları Detroiters, adından da anlaşılacağı üzere ABD’nin Detroit şehrinde geçiyor. Dizi, Sam Duvet (Richardson) ve Tim Cramblin (Robinson) isminde iki arkadaşın hikâyesine odaklanıyor.

Aynı zamanda kapı komşusu olan ikili, Tim’in babasının reklam ajansında birlikte çalışıyor ve dizi, onların bu ajansta yaşadıkları eğlenceli hikâyeleri anlatıyor.

Giri/Haji (2019)

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Giri/Haji (2019)
İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Giri/Haji (2019)

Yaratıcılığını ve senaryo yazarlığını Joe Barton’ın üstlendiği Giri/Haji, prömiyerini Ekim 2019’da BBC Two’da yaptı ve 2020 Ocak’ında Netflix üzerinden tüm dünyada yayınlandı.

Başrollerinde Takehiro Hira, Kelly Macdonald, Yōsuke Kubozuka, Will Sharpe, Masahiro Motoki, Justin Long, Anna Sawai ve Charlie Creed-Miles’ın olduğu Giri/Haji, iki şehirde geçen bir hikâye anlatıyor: Tokyo ve Londra. Tokyolu dedektif Kenzo Mori (Hira), cinayetle suçlanan ve Yakuza’yla bağlantıları olan kayıp kardeşi Yuto’yu (Kubozuka) aramak için Londra’ya gidiyor.

Mori, tanımadığı bir şehirde hayatının en zorlu soruşturmasına girişiyor. Dizi ilk sezonuyla büyük beğeni toplasa da ne yazık ki Netflix tarafından iptal edildi. Ancak organize suça, hele Yakuza’ya ilginiz varsa bu diziye mutlaka göz atmalısınız.

Enlightened (2011-2012)

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Enlightened (2011)
İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Enlightened (2011)

Amerikalı oyuncu ve yazar Mike White tarafından yaratılan Enlightened, HBO’da yayınlandı. Dizi, eleştirmenlerden tam not almasına rağmen düşük reyting kurbanı oldu ve ikinci sezonun ardından iptal edildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Laura Dern, Luke Wilson, Diane Ladd, Sarah Burns, Timm Sharp, Mike White gibi isimler bulunuyor.

Dizi, Amy Jellicoe (Laura Dern) isminde bir beyaz yakalı kadının psikolojik çöküşün eşiğine geldikten sonra ruhani bir aydınlanma yaşamasını ve rehabilitasyon yoluyla hayatı- nı yeniden rayına koymaya çalışmasını konu alıyor.

Komedi dram türündeki Enlightened’da canlandırdığı Amy Jellicoe rolü, Laura Dern’e 2012’de komedi-müzikal diziler kategorisinde, en iyi aktrist dalında Altın Küre kazandırmıştı.

Halt and Catch Fire (2014-2017)

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : Halt and Catch Fire (2014)

Halt and Catch Fire, Christopher Cantwell ve Christopher C. Rogers ikilisi tarafından yaratılan ve çok ilginç bir devrimi konu alan bir dönem dizisi: Bilgisayar ve internet devrimi! Dört sezonluk macerasında Halt and Catch Fire, 1980’lerde başlayıp önce bilgisayarları kişiselleştiren ardından da küresel internet ağını kuran teknoloji devriminde rol almış kurgusal kişilerin hikâyesini konu alıyor.

Silikon vadisinde geçen dizi, bilgisayar ve internet çağının başlangıcında bilgisayar mühendislerinin yaşamına odaklanıyor. Dizinin başrollerini ise Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé, Toby Huss ve Aleksa Palladino paylaşıyor.

High Maintenance (2012-2020)

İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar : High Maintenance (2016)

2012’de Vimeo üzerinden bir internet dizisi olarak başlayan High Maintenance, 6 sezonun ardından HBO’ya transfer oldu. 4 sezon da HBO’da gösterilen dizi, geçen yıl final yaptı.

Katja Blichfeld ile Ben Sinclair tarafından yaratılan komedi türündeki High Maintenance, tek ortak yönü bir torbacı (Ben Sinclair) olan New York sakinlerinin yaşamlarını konu ediniyor.

Belirli bir ana hikâyeye bağlı kalmak yerine çeşitli “hikâyecikler” anlatan dizi, komedi tarafının yanı sıra dram tarafıyla da epey beğeni topladı. Ancak nedense yurtdışında ilgi gördüğü kadar ülkemizde ilgi görmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Okuyabilecekleriniz

Larina Thermal Resort & Spa’ya Ödül

İlgili yazılar: Dila Senem Çetin Kimdir? İzlemeye Doyamayacağınız Yayınlar Kadın Erkek Eşi…