Taboo Token

Taboo Token
Taboo Token

Kasım 2021 tarihinden itibaren grafiklerinde yükseliş gözlenen ve piyasaya hakim olan Taboo token fiyat, zamanla $0.03274 dolar seviyelerini görmüştür. Bu yılın ortalarında piyasalara katıldığı da düşünüldüğünde, Taboo kısa süre içerisinde birçok gelişim kazandı diyebiliriz. Özellikle yol haritasındaki plana dayalı ilerleyen Taboo,  gecko akabinde de birçok borsada yer edindi. 

Yetişkin video ve görsel içerikleri milyon dolarlık bir sektör haline gelerek, dünyanın çoğu ülkesinde legal sektör kategorisinde faaliyet göstermektedir. Ülkemizde ne kadar yasak olsa da dünyada böyle bir durum söz konusu değildir. Firmalar şirketler yetişkin videoları üretip pazarlayabilme ve gelirlerini beyan edip vergilerini ödeyebilme imkanına sahiptir.

Taboo token kullanımı, özellikle son yıllarda oldukça artış göstermiştir.

Taboo Token Nedir?

Taboo Token
Taboo Token : Olağanüstü, yenilikçi, özel.

Sektöre içerik üretmek isteyen ve bu alanda gelir elde etmek isteyen insanlar, ellerine bir kamera alıp içerik üretip gelir elde etme imkanına sahiptir. Her ne kadar böyle anlatıldığında kolay görünse de sektör içerik bakımından fazlasıyla doymuş haldedir. Fark edilmeniz ve gelir elde etmeniz sanıldığının aksine oldukça zordur.

Taboo eko sistemi, NFT tabanlı bir pazaryerini kullanıcılara açar. Çift katmanlı olarak çalışan bu sistem içerisinde iki grup bulunur. İçerik üretip bunu pazar yerine yükleyerek kazanç sağlayan kullanıcılar ve bu içeriği kullanmak için satın almak isteyen müşteriler yer alır. Taboo eko sistemindeki düşük işlem ücretleri ve komisyonları sıklıkla karşınıza çıkar.

Taboo Token Nasıl Alınır?

Taboo token, ilk olarak 23 Haziran 2021 tarihinde, alınıp satılabilen bir forma geçti. 9,782,678,080 adet arz sistemi bulunur. Sağ itibari ile bakıldığında,  artık Taboo dolar piyasa değerine sahiptir.  Taboo token, şu anki fiyatı $0.0335 olarak karşımıza çıkar.  Coin marketcap üzerinde, son zamanlarda yazı yazarken 49.61 oranında yer alır.

Taboo, bir dizi kripto borsasında listeli halde bulunur. Bununla birlikte, diğer ana kripto para birimlerinin aksine karşımıza çıkar. Ek olarak, fiat para ile doğrudan satın alınması mümkün değildir. USDT satın alarak ve ardından bu coin ile ticaret yapmayı teklif etmesi ile borsaya transfer eder. Ayrıca, bu coini yine de kolayca satın alma imkanınız bulunur.

İşin başlangıcında, büyük kripto para birimlerinden herhangi birini satın almanız gerekir. Sonrasında,  USDT üzerinden işlem yapmalısınız. En yaygın kullanılan fiat-kripto borsalarından ikisini kullanmak sizin için uygundur.  Bu iki platform;  Uphold.com ve Coinbase’in ayrıntılarında size yol gösterir. Her iki borsanın da kendi ücret politikaları bulunur. Ayrıca, sizi etkileyen farklı özellikleri de bulunur. Her ikisini de denemeniz ve size en uygun olanı bulmanız önem taşır.

 

Taboo Token Yorum 2021

Güçlü şekilde çalışan bir ürüne sahip olmanın pazarlama harcamalarının etkilerini en üst düzeye çıkarır. Bunun karşılığında, adanmış topluluğa doğrudan fayda sağlar. Bu şekilde, büyük ölçekli pazarlama çabaları stratejik olarak sıralanır. Ayrıca, lansman ve lansman sonrası için planlar yapılır.

Güçlü ve sürdürülebilir bir marka inşa etmek isteyen Taboo, tüm dünyanın oluşumu bilmesini, ve tüm kripto merkezli fikirli, ayrıca kripto merkezli olmayan fikirli bireyler için erişip satın alabilmesini sağlamak ister.

Bununla birlikte, yetişkin endüstrisinde bazı engeller bulunur. Kamerası olan herkes erotik içerikler üretebilir. NFT pazar yeri seviye sistemi, aşırı doymuş bir pazarda yer alır. Bir kişi ne kadar çok Tabu simgesine sahipse, o kadar fazla içeriğe erişme imkanına sahiptir. Diğer taraftab, Patreon’da Diamond katmanı satın almaya benzerlik gösterir. Her katman, en seçici tüketiciler için en yüksek katmanda bulunur.

 

 

Tabuu Token Geleceği 2022

Tabuu token 2022 hedefine ulaşmak için, medya dünyasında nicelikten çok nitelik yoluyla yenilik yapılmalıdır. Amaç sadece içerik sağlamak değildir. Bununla birlikte,  tüketiciler için en heyecan verici ortamları oluşturmaktır. Bu şekilde, yaratıcılar için en büyük kar potansiyelini yaratmak mümkün olur. Bunu gerçekleştirmek adına, blok zincir teknolojisini kullanarak endüstri yeniliği sağlanır.

Taboo, içerik oluşturuculardan en yüksek kalite üzerinden medya sağlar. Tüm Taboo ve tercihlerine de açıktır. .

NFT Marketplace ve medya platformu, en düşük ücretler ve en hızlı işlemlerle çalışır. Ayrıca katman 2 çözüm protokollerini kullanır.  Çapraz zincir olarak karşımıza çıkar. ERC721 ve ERC1155 uyumlu NFT’leri Binance Akıllı Zincir üzerindeki Tabu Ekosistemine getirmek için varlık köprüsü kurar.

Pazar yeri, Polygon ve Harmony ve Fantom gibi ağları hedefler. Bu zincirler arasında, uyumlu bir platform üzerine çalışır. Ayrıca en sevdiğiniz ürünleri satın alabileceğiniz bir mağaza fikri de bulunur. Trafik oluşturmak için özel teşviklerin yanında, ödüller de içeren benzersiz bir forum da yapılacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Okuyabilecekleriniz

Kumpirci Dükkanı Açmak

İlgili yazılar: Marmara Bölgesinde Hangi Hayvancılık Yapılır? Evden Para Kazandıran 10 İş …