Voyager Coin

Voyager Coin
Voyager Coin

Voyager coin, yatırımcılara kripto para işlemleri için güvenilir erişim noktası sağlayan kripto para aracısı konumunda. Voyager, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara gerçek zamanlı kripto varlık alım satım çözümü sunmak üzere tasarlanmıştır. Ekim 2018 yılında hayata geçen Voyager, şimdi 55’ten fazla kripto varlığını destekler.

Ayrıca, onlarca kripto para borsası ile entegre olan benzersiz bir akıllı işlem yönlendirme teknolojisine sahiptir. Voyager Token uygulamasının mobil uygulaması Ocak 2019 yılında başlatılarak, kullanıcıların kripto para işlemlerini kolay hale getirdi.

Aracılık kuruluşunun yerel varlığı olarak karşımıza çıkan Voyager Token bir diğer ismi ile VGX, Voyager ekosistemi içinde katılımcıları ödüllendirmek için birçok farklı alan aktif şekilde kullanılıyor. VGX ayrıca Voyager uygulaması içinde saklandığında gelir sağlaması ile de öne çıkıyor.

Para iadesi ödüllerinin yanında, Voyager kullanıcılarına özel çeşitli hizmetler sunulmakta ve bu hizmetler sayesinde gün geçtikçe hız kesmeden büyümektedir.  Voyager ayrıca satın alma ve satış dahil olmak üzere yüzde 100 komisyonsuz işlem imkanı sunması ile yatırımcılar açısından oldukça karlı bir platform olarak görülür.  Yatırımcılar sadece platform üzerinde koşullu emir vererek, ücret ödemek zorunda kalır.

Voyager Coin Nedir?

Voyager Coin
Voyager

Voyager Token’in ana şirketi olarak karşımıza çıkan Crypto Trading Technologies, çevrim içi aracılık hizmetleri alanında deneyime sahip bir ekip tarafından finanse edilerek, piyasalarda yerini alır. Proje; Stephen Ehrlich, Philip Eytan, Gaspard de Dreuzy ve Oscar Salazar tarafından ortak şekilde piyasada yerini almıştır. 

Vakfın CEO’su olarak yönetimde bulunan Stephen Ehrlich, varlık ve opsiyon trader’ları için alım satım platformları geliştirme konusunda deneyimli bir aracılık arayışında bulunur.  Aynı zamanda finansal piyasa uzmanı olarak piyasalarda yer alan değişimleri de kontrol eder. Kendisi aynı zamanda, Lightspeed Financial’ın kurucusu ve E*TRADE Professional Trading LLC’nin eski CEO’su olarak da birçok farklı başarıya imza atmıştır.

Voyager Foundation Başkanı Philip Eytan, Morgan Stanley’de Telekom birleşme ve olarak görev yapmıştır. Ardından, Cerberus Capital’da portföy yöneticisi olarak karşımıza çıkar.  Aynı zamanda dijital sağlık kuruluşu olan Pager şirketinin kurucu ortağıdır. Uber, Source ve Livestream’ın da kurucu yatırımcılarından birisi olarak piyasalarda yer alır.

Tüm bu kurucular incelendiğinde, şirketi oldukça profesyonel kişilerin yönettiğini söyleyebiliriz.

Voyager Coin Güvenilir mi?

Voyager coin, geleneksel çevrim içi kripto para alım satım platformlarına oldukça benzer. Farklı aracıların keyifle kullanabileceği bir ağ oluşturmuştur.  Voyager, akıllı telefon kullanıcılarına kolay ve verimli şekilde kripto para aracılık hizmeti sunmaktadır. Bu amaç  için 2019 yılında mobil uygulamasını kullanıma açmıştır.

Voyager Token, kripto para borsalarında listelenen fiyatlar arasındaki tutarsızlıklardan yararlanır. Bunu desteklemek adına, Akıllı Emir Yönlendirme teknolojisi kullanır. Bu teknoloji, pek çok kripto borsası ile anında bağlantı kurar. Ayrıca, yatırımcıların gerçekleştirecekleri işlemler için mevcut fiyatlar arasından en iyi seçeneği belirlemelerine yardımcı olmaktadır.

Bu özellik aynı zamanda, yatırımcıların teklifler arasındaki dağılımı değerlendirir. Farklı kripto para borsalarında fiyat ve daha yüksek likidite gibi değerleri kıyaslayabilecekleri anlamına gelmektedir. Trader’lar için pozisyona girmek veya çıkmak her zamankinden daha kolay bir hal almaktadır.

Platform profesyonel alım satım hizmetlerine sahip olsa da çok kolay kullanım sunar. Emirlerin işlenmesi Voyager’ın Akıllı Emir Yönlendirme teknolojisiyle desteklenerek, kullanıcılar ile buluşur. Bir token veya coin, emir tipi ve ABD doları cinsinden satın alınacak varlık miktarının seçilmesinin ardından, Voyager’ın Akıllı Emir Yönlendirmesi işlemi otomatik olarak gerçekleşir.

Voyager Coin Hangi Borsada Mevcut?

Voyager Token güncel fiyatı ₺55,78 TRY olarak karşımıza çıkar. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi ₺700.881.736 TRY ‘dir.  VGX / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncellenen fiyatlar üzerinden takip edebilirsiniz. Voyager Token son 24 saatte yüzde düşüşe girmiştir. Anlık CoinMarketCap sıralaması #96 iken, piyasa değeri ₺15.532.763.268 TRY olarak dolaşıma girmiştir. Dolaşımdaki arz 278.482.214 VGX coin ve maksimum seviyede. 279.387.971 VGX coin olarak yükselir.

Voyager Token ile şu anda işlem yapılan en büyük borsaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • FTX
  • Coinbase Exchange

VGX Yorum 2021

Voyager coin yorumu 2021, yaklaşık olarak dört ay boyunca piyasada işlem gördüğünü gösterir. Bu şekilde, oldukça güvenilir bir hal almıştır. Fiyatı arttıkça popülerliği arttıran sistem, VGX coin kurucuları arasında yer alır.

Kendi özel mobil uygulaması bulunan Voyager coin, e ticaret konusunda da atılımlar yapar.

VGX Geleceği 2022

Voyager coin geleceği 2022, fiyat artışı olarak düzenli bir grafiğe sahiptir. Bu açıdan incelendiğinde, gelecek anlamda oldukça sağlam bir profil çizdiğini söylemek mümkündür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Okuyabilecekleriniz

Kumpirci Dükkanı Açmak

İlgili yazılar: Marmara Bölgesinde Hangi Hayvancılık Yapılır? Evden Para Kazandıran 10 İş …