Son yıllarda internetten para kazanmanın bir yolu ise yorum yaparak ek gelir uygulaması olmaktadır.

Her insan internetten birçok farklı şekillerde para kazanmaya çalışmakta ve çok araştırmaktadır.

Yorum yaparak para kazanmak oldukça çok kolay para kazanma uygulamaları olmaktadır.

Yorum Yaparak Ek Gelir
Yorum Yaparak Ek Gelir

İnternette kişiler satış ortaklığı sistemlerini kullanarak, yorum yaparak, blog yazarlığı ve birçok uygulamalar ile para kazanma bilmektedir.

Yorum yaparak para kazanmak aslında anket doldurarak para kazanma uygulaması ile hemen hemen aynı olmaktadır.

Yorum yapmakla anket doldurmak arasında fark yok denilecek kadar az olmaktadır.

Yorum yaparak para kazanmak ve anket doldurarak para kazanmak uygulamaları benzer olduğu için bir konu halinde olmaktadır.

Yorum Yaparak Ek Gelir
Yorum Yaparak Ek Gelir

Yorum Yaparak Para Kazandıran Siteler

Yorum Yaparak Ek Gelir
Yorum Yaparak Ek Gelir

Yorum yaparak para kazandıran siteler çok araştırılmaktadır.

Bu siteler pek çok olup çok kolay para kazanmanızı sağlamaktadır. 

Yorum yaparak para kazandıran siteler;

  1. Life Points;bu site bağlantısı ücretsiz üye olarak  ürünler hakkında yorumlarınızı paylaşmanız ile para kazanacağınız bir site olmaktadır.
  2. Toluna;dünyada olan popüler markalar ile olan ortaklığı nedeniyle yaptığınız yorumlar tükettiğimiz ve kullandığınız ürünler ve hizmetler hakkında olmaktadır. Ücretsiz üyelik yapabilirsiniz.
  3. Panel Station;bu site üzerinden yaptığınız üyelik ile yorumlar yaparak para kazanabilirsiniz. Bu üyeliği tercih ettiğinizde yaptığınız yorumlar için ödüller de kazanabilme fırsatınız olmaktadır.
  4. Fikir Pazarı;siteye üye olup yorumlar yaparak görüşlerinizi paylaşarak para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paraları banka hesaplarınıza aktarabilirsiniz.
  5. Valued Opinions;bu sitede yorum haricinde yeni fikirler üreterek ve bu fikirleri  yazarak da hem para hem de ödüller kazanabilirsiniz.
  6. Survey Pago;site aracılığı ile email adresiniz ile üye olarak ve gelen mail ile üyeliğinizi tamamlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
  7. 7. Market Agent;bu siteden kazandığınız paralar Euro olarak sizlere verilmektedir. Ücretsiz üyelik açmanız ve hemen para kazanabilirsiniz.
  8. Mobrog; sitede yapılmış yorumların gizliliğinizi ve anonimleştirilmesini korumaktadır. Para kazanmak bu sitede çok kolay olmaktadır.
  9. Ipsos;siteye çok kısa bir biçimde bilgilerinizi girerek üye olacağınızı ve para haricinde ödüller kazanabileceğiniz bir sitedir.
  10. R10;site satış ortaklıkları da oluşturabilmek siniz. Birçok konuların bulunduğu bu sitede hizmet ve ürünler çok fazla olmaktadır.
  11. Wmaracı;bu sitede forum yapısı ile müşterilere ulaşmak oldukça çok kolay olmaktadır. Ücretsiz üyelik yaparak para kazanmak çok kolay olmaktadır.
  12. Sadeceon;bu sitede sadece yorum yapmak değil birçok alanda freelancer il bularak da mümkün olmaktadır. En basiti ise yorum yaparak para kazanmak olmaktadır.
  13. Bionluk;bu sitede aynı Sadeceon ile aynı işlemler geçerli olmaktadır. Sadece yorum yaparak da para kazanabilirsiniz.
  14. Napolyon; bu sitede çok kolay yorum yaparak  para kazanmak için uygulananbir site olmaktadır.
  15. Myiyo;bu site internet üzerinden en kolay şekilde yorum yapmanızı sağlayacak site olmaktadır.

Yorum Yaparak Para Kazanmak için Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

Çok kısa yoldan para kazanmak isteyen kişiler yorum yaparak para kazanabilmektir.

Ama kısa yoldan çok daha fazla para kazanmak isterseniz yaptığınız yorumlara ve işlere çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Her işte olduğu gibi yorum yaparak para kazanmanın bazı hususları olmaktadır. Bu yorum işini daha iyi ve kaliteli yapmanız için gereken hususlar;İlk önce bildiğiniz, kullandığınız ve tanıdığınız hizmet ve ürünler hakkında yorum yapmanız gerekir.

Yaptığınız yorumların doğru olmasına çok dikkat etmeniz gerekir.

Sizlerin yaptığı yorumlar hizmeti ve ürünü satın alacak insanlar tarafından çok aydınlatıcı bilgiler olması gerekir.Yorum yapacağınız istenilen hizmet ve ürün hakkında bilginiz az ise mutlaka araştırma yapmanız gerekmektedir.

Yaptığınız yorumların anlaşılır bir biçimde olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Anlaşılır yorum ile ürün ve hizmetleri çok daha iyi satılarak müşteriler sizden memnun olmaktadır. Çok doğru ve düzgün bir Türkçe kullanarak işinizde çok fazla ilerleme sağlayabilirsiniz.

Bundan dolayı da bolca sözlük okumanız gerekmektedir. Yorum yaparak para kazanmanın hususlarından en önemlisidir.

Ücretinizi yazarken ve oluştururken de çok uçuk ücretler vermeyiniz.

Eğer çok fazla ücret talep ederseniz iş bulamayabilirsiniz. Bundan dolayı uygun bir ücret ayarlamanız gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Okuyabilecekleriniz

Kumpirci Dükkanı Açmak

İlgili yazılar: Marmara Bölgesinde Hangi Hayvancılık Yapılır? Evden Para Kazandıran 10 İş …