Pinterest ile para kazanmak 2022 yılında mümkün mü? Pinterest üzerinden nasıl para kazanılabilir ve ne kadar para kazanılır?

İnternet üzerinden para kazanmanın pek çok yolu bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de Pinterest ile para kazanmak. Bu sanıldığı kadar zor birşey değil.

Sadece insanlar tarafından nasıl yapıldığı çok fazla bilinmediği için uzak durulan bir yöntem.

Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır
Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır

Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır?

Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır
Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır

Pinterest ile para kazanmak için birkaç şeye ihtiyaç var. Bunlardan bir tanesi bir Pinterest hesabı.

Bilindiği gibi Pinterest kişilerin fotoğraf paylaştıkları bir ortam. Bu fotoğrafların mutlaka kişinin kendisi ile ilgili olması gerekmiyor.

Örneğin “En Çok Beğenilen Saç Modelleri” altında internetten bulacağınız enteresan saç modellerinin fotoğraflarını paylaşabilirsiniz.

Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır
Pinterest ile Para Kazanmak Pinterest ile Nasıl Para Kazanılır

Bu sayede saç modellerine ilgi duyan insanlar da sizi takip ederek bu fotoğraflarınızı paylaşarak çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirler.

İhtiyacımız olan ikinci şey ise bir Google Adsense hesabı. Peki bu Adsense hesabını ne yapacağız?

Kendimize tıpkı Pinterest üzerinde resimlerini paylaştığımız en çok beğenilen saç modelleri konulu basit bir web sitesi yapıp sitenin bazı yerlerine Adsense reklamlarını yerleştireceğiz.Buradaki amacımız Pinterest üzerine eklediğimiz enteresan resimlere insanların tıklamalarını sağlayarak, bu resimlere eklediğimiz site linkimiz vasıtasıyla onları sitemize getirmek.

Sitemize geldikten sonra da çıkan Adsense reklamlarına tıklamalarını beklemek.

Yapacağımız web sitesini yabancı dilde hazırlayıp Pinterest üzerinde yaptığımız paylaşımları yine yabancı dille yaparsak sitemize yabancıların gelmesini sağlarız. Bunun iki anlamı var. Birincisi hem çok daha fazla kişiye ulaşırız ikincisi ise sitemizde çıkan reklamlar yabancı reklamlar olur ve tıklama başına çok daha fazla para kazanabiliriz.

Pinterest ile Ne Kadar Para Kazanılır?

Pinterest üzerinden kazanacağınız parayı tamamen kendiniz belirliyorsunuz. Bunun için Pinterest’e belirli aralıklarla resim yükleyip insanları daha sık şekilde sitenize çağırmanız gerekiyor.

Burada dikkat edeceğiniz nokta ise Pinterest’e bir seferde 15 adet fotoğraf yükleyip en az 3 saat beklemek. Buna uymazsanız Pinterest hesabınız kapatılabilir.

Dilerseniz farklı konulardan birden fazla Pinterest ve web sitesi açıp kazancınızı katlayabilirsiniz.Buradaki kilit nokta bu işi yapmak için ayıracağınız zaman olacaktır. Çünkü sürekli olarak fotoğraf ekleyerek Pinterest hesabınızı ve web sitenizi aktif tutmanız gerekiyor.

Pinterest üzerinden sitenize hemen insan gelmiyor. Bunun için bir ya da iki hafta beklemek ancak beklerken de fotoğraf eklemeye devam etmeniz gerekiyor.

Kimse gelmediği için bu işlemi yapmazsanız insanların gelmesi için çok daha uzun süre bekleyebilirsiniz. Günümüzde bu işi yaparak aylık 3000 ile 5000 arasında para kazanan insanlar mevcut.

Eğer başka yapacak bir işiniz yoksa bu sistem önemli bir kazanç kapısı haline gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayrıca Okuyabilecekleriniz

Kumpirci Dükkanı Açmak

İlgili yazılar: Marmara Bölgesinde Hangi Hayvancılık Yapılır? Evden Para Kazandıran 10 İş …